Untitled

18. November 2020

Legendarische technische analist denkt dat Bitcoin ruimte heeft om hogerop te komen.

Bitcoin is klaar om hoger te gaan, zegt doorgewinterde technisch analist.

Bitcoin is de afgelopen weken hoger gebruld omdat de kopers zich beginnen te haasten. Alleen al in de afgelopen 24 uur is de leidende cryptocentrische valuta met 5% gestegen, omdat deze de afgelopen weken naar nieuwe Bitcoin Profit jaartot-datum hoogtepunten en nog veel meer is gestegen.

Analisten denken dat de cryptocurrency de komende dagen verder zal stijgen.
Herladen en gratis spins beschikbaar elke dag, voor elke speler, in mBitcasino Crypto Autumn Bonanza! Speel nu!

John Bollinger, de legendarische technische analist die de Bollinger Bands technische indicator maakte, gaf commentaar op Bitcoin:

„Het lijkt erop dat ik het mis had over de kans op een correctie, alles wat we kregen was een beetje consolidatie en dan terug naar de races. $btcusd Broken setups als deze zijn tekenen van kracht, dus op dit moment is het pad van de minste weerstand hoger. #BTC.“

Het lijkt erop dat ik het mis had over de kans op een correctie, alles wat we kregen was een beetje consolidatie en dan terug naar de races. $btcusd Gebroken opstellingen als deze zijn tekenen van kracht, dus momenteel is het pad van de minste weerstand hoger. #BTC

– John Bollinger (@bbands) 16 november 2020

Met behulp van zijn indicator heeft de analist de afgelopen maanden zeer nauwkeurig gebeld. Zo voorspelde hij in oktober 2019 de zweepzaagprijsactie die veel analisten niet verwachtten. Hij heeft ook andere accurate calls gedaan naar Bitcoin’s prijsactie op korte en middellange termijn.

Gezien zijn staat van dienst zou Bitcoin de komende dagen hoger kunnen blijven, zoals hij verwacht.

Institutionele instroom naar Trigger Upward Trend

Het lijkt erop dat er een voortdurende instroom van instellingen in Bitcoin is die de stierentrend zou kunnen bestendigen.

Skybridge Capital, een investeringsfonds voor alternatieve activa dat wordt beheerd door een voormalig ambtenaar van het Witte Huis en Goldman Sachs VP, schreef onlangs het volgende in zijn investeringsmandaat:

„Digitale activa zijn activa die worden uitgegeven en/of overgedragen met behulp van technologische innovaties zoals gedistribueerde grootboek- of blokketentechnologie en omvatten, maar zijn niet beperkt tot, Bitcoin“.

Deze opmerking werd gemaakt in verband met haar intentie om de cryptocurrency en potentieel eigen vermogen in cryptofirma’s te kopen.

Andere fundamentele trends zullen Bitcoin de komende weken nog verder opvoeren. Analist bij Citibank, Tom Fitzpatrick, schreef onlangs over de Bitcoin-stierenzaak in een wereld waar sprake is van een massale monetaire en fiscale stimulans:

„Bitcoin gaat gemakkelijk over grenzen heen en het eigendom is ondoorzichtig. Dat laatste punt is naar mijn mening zeer relevant. De enorme fiscale achteruitgang van vandaag heeft een kostenpost in de toekomst, direct of indirect. Direct is het dat op een gegeven moment de „rekeningen moeten worden betaald“, wat betekent dat […] het geld moet worden gevonden“.

Fitzpatrick denkt dat de cryptocurrency het komende jaar 300.000 dollar kan gaan kosten.