Procentdel af verden, der bruger Bitcoin, svarer til hele internetforbruget i 1995

20. September 2020

Procentdelen af verden, der bruger Bitcoin, er den samme som internetforbruget i 1995, hvilket viser, hvor tidligt BTC er i sin vækstfase
Hvad er Bitcoins langsigtede potentiale?
Winklevoss tvillinger siger, at BTC vil ”canibalize” guld
Procentdelen af verdens befolkning, der bruger Bitcoin, svarer til niveauet for internetforbrug tilbage i 1995. Dataene viser, at mens hele kryptokurrencymarkedet er i en begyndende fase, er det relativt høj vækst.

Dan Held, en Bitcoin-analytiker med ansvar for vækst ved kryptovaluta-udvekslingen Kraken, sagde:

“% Af verden bruger internettet i 1995 = 0,5%. % af verden, der bruger Internettet i 2020 = 60%. % af verden, der bruger Bitcoin i 2020 = 0,5%. Hvad tror du prisen vil være, når 60% af befolkningen bruger Bitcoin? ”

Ifølge data fra Blockchain.com svæver antallet af unikke adresser på Bitcoin blockchain-netværket på 687.000.

Antallet af unikke adresser på Bitcoin blockchain-netværket.

Sammenlignet med niveauer set i 2018, straks efter at Bitcoin styrtede ned fra sin rekordhøje, øges Bitcoins brugeraktivitet mærkbart.

Hvad er Bitcoins langsigtede potentiale?
Bitcoin udvikler sig til en velkendt butik med værdi og en potentiel afdækning mod inflation.

Mange investeringsselskaber, offentlige virksomheder og højt profilerede milliardærinvestorer holder BTC som et aktivt havn. Mest bemærkelsesværdigt købte MicroStrategy BTC til en værdi af 425 millioner dollars som firmaets primære skat.

Alligevel er markedsværdien af Bitcoin fortsat på omkring 200 mia. $. I modsætning hertil ligger værdiansættelsen af guld, det mest dominerende aktiv i sikker havn, over $ 9 billioner.

Sandsynligheden for Bitcoins langsigtede succes som værdilager øges med dets overlevelsesevne.

I juni 2020 sagde JPMorgan-strateger ledet af Nikolaos Panigirtzoglou, at den stærke genopretning af Bitcoin fra martsnedbruddet viser, at den har opholdskraft.

Fra marts til august inden for fem måneder steg prisen på Bitcoin fra $ 3.596 til over $ 12.500. JPMorgan-strateger skrev:

”Det tyder på, at der ikke er meget tegn på køredynamik eller endda materialekvalitet i kryptokurver, selv under krisen i marts.”

Efterhånden som tiden går, ville Bitcoin blockchain-netværket blive mere modstandsdygtigt, og opfattelsen af BTC som et værdilager ville styrke.

Winklevoss tvillinger siger, at BTC vil ”canibalize” guld

I betragtning af at BTC er i en tidlig vækstfase, ligesom internettet i 1990’erne, tror Winklevoss-tvillingerne, at BTC i sidste ende vil konkurrere mod guld.

Tyler Winklevoss, en milliardær Bitcoin-investor, der driver den USA-baserede børs Gemini, forklarede:

”Ikke desto mindre tror vi på, at bitcoin vil fortsætte med at kannibalisere guld, og at denne historie vil spille dramatisk i løbet af det næste årti. Hastigheden for teknologisk vedtagelse vokser eksponentielt. Software spiser verden, og guld er i menuen. ”

På kort sigt er det afgørende, at infrastrukturen, der understøtter Bitcoin, forbedres. Mere likviditet, handelsplatforme, depottjenester og investeringskøretøjer er nødvendige for at sænke adgangsbarrieren, især for institutionelle investorer.

På længere sigt vil en stærkere infrastruktur hjælpe med at lindre BTC fra et voksende aktiv til et etableret safe-haven-aktiv blandt både detail- og institutionelle investorer.